Divoký Bistro

Kdo jsme

Jitka & Cyril Sauvage

Milujeme jídlo. Milujeme Francii, Asii, Austrálii a Šumavu. V našem bistru vaříme pro naše hosty tak, jak si vaříme doma. Bez kompromisů vaříme z kvalitních surovin. Oslovujeme místní pěstitele, farmáře a nadšence. U nás nedostanete prefabrikáty, polotovary či jiná umělá dochucovadla. Uvaříme vám čerstvé barevné jídlo, na které se můžete spolehnout. Ve skvělé kvalitě a za skvělou cenu. Naplňuje nás, že můžeme lidem na Šumavě dát ochutnat kousek světa a kousek naší minulosti...

Jitka Sauvage

Jitka Sauvage

Manager
Cyril Sauvage

Cyril Sauvage

Chef

Jak šel čas




Divoký Bistro

2013

Cyril, francouz z předměstí Paříže, přijel na sezónní práci do Nebespánu v Kašperských Horách. V kuchyni pracuje s Jitkou a vzniká láááska, takže už se do Francie nevrací. :-)

2014

Odchází spolu do Prahy, Cyril pracuje v SOHO+ a Jitka v Alcronu, nabírají cenné zkušenosti.

2016

Strýček Áda jim nabízí kiosek v kempu, tak se oba balí z Prahy a vracejí se zpět na Šumavu. Otevírají sezónní Divoký Bistro, v zimě cestují po Asii a sbírají nové zkušenosti a recepty.

2017

Mají svatbu, a po sezóně v Divokým Bistru odjíždí na půl roku do Austrálie. Tato zkušenost jim mění život.

Divoký Bistro

2018

Po sezóně v Divokým Bistru odjíždí do Bordeaux, Jitka chodí do francouzské jazykovky, Cyril vaří v místním vyhlášeném podniku.

2019

Narodil se jim syn Louis, sezóna v Divokým Bistru dostává jiný rozměr. :-)

2020

Syn Louis slaví 1. narozeniny, otevírají již pátou sezónu, v prapodivné době pandemie. Věří v dobré zítřky.